Anslut dig till Stadsnätet
Med det öppna nätet får ditt företag en snabb och trygg fiberanslutning, med kapacitet och prestanda som räcker idag och i övermorgon.
Du väljer själv vilken leverantör du vill teckna avtal med och vilka tjänster du vill ha. Tjänsterna inkluderar internet, telefoni med växelfunktioner, server- och drifttjänster, olika typer av säkerhetslösningar med mera. Du hittar dem under här

Vad kostar det?

Priset för en fiberanslutning beror lite på var fastigheten ligger. Vi lämnar gärna en offert till dig. För anslutningen betalar du en engångssavgift när vi kopplar in din fastighet. Därefter betalar du en månadsavgift för de tjänster du beställer direkt till tjänsteleverantörerna.

Vill du ansluta dig till fibernätet?

Äger du din fastighet så kan du göra en intresseanmälan direkt här så kontaktar vi dig. Om du hyr din lokal så bör du istället kontakta din fastighetsägare för att se till att fastigheten blir ansluten till fibernätet.

Svartfiber

Vi tillhandahåller även svartfiber enligt fast prislista. Vi finns i nästan hela kommunen så vi kan snabbt ge dig ett svar och pris.
office
Företag
Vill du ansluta ditt företag och äger fastigheten du finns i, klicka på Intresseanmälan och skicka in lite information, så kontaktar vi dig.
Intresseanmälan